Å være singel i 2015

23.07.2015
13:21

Hei!

Jeg har vært i USA i nesten en mnd. Det var gøy! Men nok om det, jeg er jo singel og tenkte å dele litt frustrasjon med dere angående hvordan tidene har forandret seg. Jeg snakker selvsagt om Tinder. Hva skjedde med gode gamle "Treffes på byen, hooke opp, og faktisk ville sees igjen"

Nei nå skal vi ha tinder. Deretter skal vi laste opp de bildene fra face hvor man ser minst seriemorder ut, for deretter og legge til en kort tekst som skal bekrefte at man er oppegående nok til en samtale. Og når man får en match, er det bare å håpe at den andre personen ikke er like skada som en selv.
Og det er vanskelig å vite hva man liker. Halvparten har guttene står enten i bar overkropp eller bak rattet på en seilbåt. Da antar jeg automatisk at du er like interessant som en brødboks fra IKEA. Fitness er visst også stort for jentene nå. Jeg har dessverre ingen bilder av at jeg står på en fjelltopp i yogapants med hendene reist mot horisonten, mens sola skinner over de bare skuldrene mine. Det var ingen som fortalte meg at det var in.. Jeg har yogapants da, jeg bruker dem mens jeg spiser polarbrød i sofaen og ser på "Rik på rabatt".

Selv vet jeg aldri hva jeg skal skrive når det kommer til profiltekst. Hvordan selger man seg selv på nett? Jeg skal faktisk vise dere profilsiden min slik at dere ser akkurat hvor sjarmerende jeg er:

  

Det er bedre med en vits enn "Redd nye mennesker, ler høyt når jeg blir stressa og ser for mye på youtube. Kommer mest sannsynlig ikke til å svare deg."

En gang ble jeg kalt sadist fordi sitrusfrukter flyter uansett, så appelsinen hadde ikke trengt å skrelle seg selv. Man lærer så lenge man lever.

 

Nå er det jo sånn at man MÅ jo ikke være på tinder bare fordi man er singel. Men fordelen da er jo at man forstår hva som skjer når folk kommer bort og vil snakke med deg på byen.


Eller hvis man er av den vågale sorten (noe jeg ikke er) og tar initiativ selv, så bør man ikke ha drukket for mye. I 2015 er det helt greit at jenter sjekker opp gutta, men igjen.. Ikke drikk for mye.


Så inntil videre får jeg sette pris på å være alene. Jeg kan tross alt gå naken rundt i leiligheten, aldri bruke sokker, bestemme middag hver dag og se på TLC til sola går ned.

 

Håper dere har en fin sommer! Om dere har noen syke tinderhistorier vil jeg gjerne høre dem. Mest for å få bekreftet at jeg ikke er alene. I tillegg vil jeg bare si at det var kult å se at så mange fulgte meg på snapchat mens vi var i Statene! Dere gjorde det artig å dokumentere en ferie jeg ellers hadde vært for dårlig til å ta bilder av!

 

#tinder #hvaskjerakine #tegneblogg #hvaskjerakine.blogg.no #paint #humor #sjekking #singel #dating #flørt #2015 #sommer2015

9 kommentarer

worldofliz 23.07.2015 13:31
Hahaha liker innlegget, kjenner meg igjen
Lise 23.07.2015 13:36
Veldig godt skrevet :) Ønsker deg en riktig god dag :)
Mittfamilieliv 23.07.2015 13:38
Haha, herlig innlegg! Det er fordeler og ulemper med å være singel, og med å være i forhold. Men jeg er veldig glad for att jeg traff min samboer på "gamlemåten" uten å måtte laste opp kleine bilder på nett, høre på tull fra ukjente gutter og dra på en hau a misslykket dates....
lissreiseblogg 23.07.2015 15:50
hehehe veldig godt skrevet. liker bloggen din :)
Lena 24.07.2015 01:42
Tinder er helt håpløst 😂 Men om ikke man får seg en kjæreste, så får man som regel en god latter 😉

Hva heter du på snap? 😊
Tonje 24.07.2015 09:26
Har vært på en tinderdate... Fyren var kjempehyggelig og kjekk, problemet var at han lukta svette og hadde dårlig ånde. Snakket aldri med han igjen.... *Ooooops*

Anbefales ikke.
H.M 05.09.2015 14:25
Jeg sletta Tinder og mista deg som match før jeg våget meg til å si hei. Har du fortsatt lyst til å bli kjærester?
Kine Berntsen 06.09.2015 02:10
Selvsagt fremmede! Jeg har trua :)
H.M 06.09.2015 18:04
Nå fant jeg deg igjen. Ikke gå glipp av et fabelaktig vennskap.

Skriv en ny kommentar

Kine Berntsen

Kine Berntsen 28, Ullensaker
Medieviter, skribent og generelt klein. kineberntsen@gmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

WidgetsSkeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Design

hits