Å være, eller å ikke være (voksen).

04.03.2015
14:19

Dette innlegget skulle egentlig ut på mandagskvelden, men så begynte jeg å spille skyrim istedet, så derfor kommer det i dag.. Men det handler om mandagen.

Det kan være hardt å være voksen. Vi er veldig flinke til å syntes synd på oss selv, i hvert fall jeg. Og på mandager når klokken ringer før sola har stått opp, kjenner jeg ekstra godt på livet. Derfor hender det jeg titter i dagboken min fra ungdomsskolen for å minne meg selv på at jeg romantiserer ungdomstiden altfor mye.

Dagboken min stikker egentlig ikke så veldig dypt. Den består for det meste av selvskrevne dikt Edgar Allan Poe hadde saksøkt meg for om han levde, og bilder av Johhny Depp og Boy George. På én side står det også en liste over musikk jeg aldri må slutte å høre på. Øverst på listen står Iron Maiden og Linkin Park. Iron Maiden hører jeg fremdeles på, men Linkin Park har jeg sikkert ikke hørt på ti år.

Derfor bestemte jeg meg på mandag at jeg skulle holde løftet jeg ga meg selv. Jeg lagde meg en spotify-liste med de gamle "slagerne" og kastet meg på toget. Faktisk hjalp det på tretthetsfølelsen og jeg følte meg ung igjen. Med smoothie i den ene hånden og mobilen i den andre koset jeg meg med musikk og 9gag. For de av dere som ikke vet hva 9gag er, så er det en nettside hvor folk fra hele verden poster morsomme bilder. Nå er det jo sjeldent så morsomt at man ler høyt, det går som regel i at man blåser litt ekstra luft ut av nesa. Litt som når man skriver "lol" eller "haha" i en chat. Det er sjeldent man faktisk sitter å ler høyt foran skjermen mens man slår seg på låret og gisper etter luft.

Men så skjer det da, en gang innimellom, at man ser et bilde som faktisk får meg til å le høyt. Når det skjer, kan jeg garantere at det er på et upassende tidspunkt. Som f.eks stående på toget midt i rushen med munnen full av smoothie.


Har dere noen gang fått smoothie ut gjennom nesa? Det er overraskende ubehagelig. I tillegg hadde jeg valgt favorittsmaken min for anledningen som er grapefrukt, så det føltes som om djevelen selv prøvde å dra sjela mi ut gjennom neseboret.

Når man står som sild i tønne er det vanskelig å ikke bli lagt merke til når man ler høyt, spruter guffe ut av kropps-åpninger for deretter og hoste opp en lunge, men i tilfelle ingen fikk det med seg, klarte jeg også å nappe ut øretelefonene fra mobilen i ren refleks. 
For de av dere som ikke har kjennskap til Linkin Park og har hørt låta "Crawling", kan jeg anbefale dere å sjekke det ut. For de som ikke så at jeg tittet på bilder fremstod det som om jeg brøt ut i ukontrollert latter mens jeg hørte på aggressive hyl på telefonen.

Dette er jo selve definisjonen på blåmandag. Men det blir verre.

Da jeg kommer meg på jobb klarer jeg å legge hendelsen bak meg. Nesa har sluttet å svi og sola har såvidt stukket hodet frem, så jeg bretter og armene og setter igang med arbeidsdagen. Jeg tror det tok kanskje et par timer før en kollega kom bort til meg.


Jammen hadde jeg ikke en erigert penis tegnet på armen. Heldigvis hadde jeg ikke hatt noen møter eller viktige avtaler den morgenen. Hvor kommer penisen fra? I helgen var jeg på hyttetur med en vennegjeng og mens jeg ser flaut ned på den dårlige illustrerte penisen som svakt strekker seg hele overarmen min begynner det å demre om noe som kan ha funnet sted natt til søndag.Om det er noen trøst føler jeg meg ikke voksen/gammel lenger. Neste mandag blir jeg 27, så jeg kjenner sikkert mer på angsten da. Inntil da hadde jeg satt pris på om ingen forlovet seg eller klekket ut et avkom slik at jeg kan leve litt lenger på at det ikke er noe som haster.

 

Ha en fin onsdag!

 

#hvaskjerakine #tegneblogg #tegneserie #linkinpark #tog #rush #smoothie #øl #hyttetur #paint #penis

4 kommentarer

The Thor 04.03.2015 14:51
Jeg håper jeg aldri blir voksen. Flott blogg!
Sunniva Varjord 04.03.2015 15:46
Fantatisk!
Geriatriks 04.03.2015 16:14
Hehehe... Det som virker som en dritmorsom ide i fylla har ofte den stikk motsatte effekt dagen etter.. :)
Jegskriveromhverdag 17.03.2015 18:18
Veldig bra! : )

Skriv en ny kommentar

Kine Berntsen

Kine Berntsen 28, Ullensaker
Medieviter, skribent og generelt klein. kineberntsen@gmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

WidgetsSkeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Design

hits