Godt nyttår!

07.01.2015
10:39

Hellu alle sammen. 

Håper dere alle har hatt en god jul og et godt nyttår i så stor grad at samtlige av dere sitter med en urovekkende skam over hvor mye mat og alkohol som er blitt presset ned i spisehullet de siste ukene. Som dere sikkert har merket har det gått en stund siden jeg blogget sist. Saken er at det rett og slett ble for mye for meg i desember. Med flytting, utvasking, oppussing, jobbing og julestri så møtte jeg rett og slett veggen.. og ble nødt til å male den før 22 desember for da kom flyttebilen. I tillegg tok jeg på meg en god del gratisarbeid den siste tiden før jul, samt noen sponsede innlegg, noe som gjorde at tegningen føltes mer som jobb enn artig hobby.. Jeg sier ikke at dere aldri får se sponsede innlegg igjen, jeg er tross alt glad i penger, men jeg har bestemt meg for å fokusere mer på selve bloggen i år, og ikke all verdens sideprosjekter. Bortsett fra det så har jeg ingen nyttårsforsetter. Det blir mindre skuffelser på den måten.

 

Mens jeg samler krefter og smeller sammen nye tegninger, så kan dere jo titte litt på dette innlegget fra The Oatmeal som så fint illustrerer hva de små forskjellene betyr i hverdagen!

"Minor Differences"

 


 

#godtnyttår #theoatmeal #sliten #veggen #nyttårsforsett #humor #tegneblogg #hvaskjerakine

3 kommentarer

Geriatriks 07.01.2015 11:21
Godt nytt år :)
Vildepilde 07.01.2015 19:28
Godt nytt år! Godt å se du er tilbake, gleder meg til mer blogging fra deg ^^
BOB 08.01.2015 14:57
I GAMLE DAGER VAR DET IKKE NOE ANNET ENN CAPS LOCK - STORE BOKSTAVER - PAA TELETYPENE (SOM VAR DET VI HADDE FOER DET KOM TERMINALER MED SKJERM). DET SOM VAR GODT NOK DA ER GODT NOK NAA. (IKKE HADDE TELETYPE-TASTATURET DE TRE SISTE BOKSTAVENE I DET NORSKE ALFABETET HELLER)

Skriv en ny kommentar

Kine Berntsen

Kine Berntsen 28, Ullensaker
Medieviter, skribent og generelt klein. kineberntsen@gmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

WidgetsSkeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Design

hits