Feministene slår til igjen.

17.11.2014
16:26

Jeg vet ikke hvor oppdaterte dere er på internasjonale nyheter, men 12 november i år landet romsonden Philae på kometen Rosetta.

Sonden ble skutt opp i 2004 og har siden den gang sirklet rundt Jorden og  Mars fire ganger for å få stor nok fart! Som dere skjønner er dette et ganske stort prosjekt, og en av hjernene bak er Dr. Matt Tylor.

 

Hva har dette med feminisme og gjøre? Jo for i et intervju med Matt Tylor som i all hovedsak handler om sonde-landingen og hva som må være høydepunktet i Tylors karriere, har fokuset snudd til å handle om skjorten han har på seg.

 Skjorten vises nemlig halvnakne damer, og etter intervjuet har Tylor blitt bombardert med hatmeldinger og anklagelser fra sinte feminister som mener han blant annet skremmer kvinner vekk fra vitenskaplige yrker og viser hvordan dette miljøet fremdeles opptrer sjåvinistisk.

 Det har faktisk gått så langt at han har gått ut i media og beklaget seg mens han gråt..

Skjorten var forsåvidt en gave han hadde fått av ei venninne som hadde lagd den til han.

 

Dette innlegget har egentlig ikke noe poeng, annet enn at jeg syns denne situasjonen beskriver hvordan gale feminister er de virkelige trollene som holder likestillingen tilbake..

 

La oss ikke fokusere på vitenskapelig utvikling når vi kan gi talerstolen til bitre kvinnfolk med for mye fritid liksom.

 

#feminisme #humor #paint #tegneblogg #hvaskjerakine #matttylor #drtylor #philae #rosetta #komet #vitenskap #astronomi #forskning #matt #tylor #usa #antifeminisme #likestilling.

10 kommentarer

Jegskriveromhverdag 17.11.2014 16:56
Bra innlegg Kine! : )
Lugburz 17.11.2014 16:59
Feminister er så jævla tragiske. Livnærer seg av mobbing av menn og stakkarsliggjøring av kvinner. Anti-likestilling! Nå må jeg sikkert bytte telefonnummer igjen -_-
Elisabeth 17.11.2014 17:54
Heisann! Vær så snill å ikke putt alle feminister i bås. Jeg er feminist og jeg synes dette innlegget hadde et meget godt poeng- jeg ser opp til menn som også kan kalle seg feminister og kjempe for felles sak, for det er et annet poeng; feminisme er i utgangspunktet en felles sak. Grunnlaget er tanken om et likt utgangspunkt for begge kjønn. Uannsett, jeg ser helt klart poenget ditt og jeg vil bare si at selv om jeg er feminist tar jeg avstand fra mobbing av menn og stakkarsliggjøring av kvinner.

Bra innlegg!
Geriatriks 17.11.2014 19:09
Altfor få feminister som protesterer toppløse her i Norge.. Kanskje egentlig like bra for plutselig hadde Ottar-damene tatt etter og sa tror jeg det kan være like greit at sånt er i Frankrike og Russland og sånt... Litt mer privat protestering er jo ikke værst da.. "Jeg vil se på ungkaren".. "Nei, det gidder jeg ikke"... "Fliff-floff-blott"... "Okay da"...
Nemi Rebella 17.11.2014 19:22
Helt tragisk at noe så sensasjonellt som en landing på en komet, kan bli grusa av teite kjærringer i norsklærer-skjørt... :( De burde tatt seg et realt zalo-klyster for og kvitte seg med driten andre plasser enn i det offentlige rom :P

Ønsker meg ei sånn skjorte til gubben jeg :D
Morten Myklebust 17.11.2014 19:31
Dette kommer nok som et stort sjokk, og forhåpentligvis en oppvåkner for ultrafeministene: Vi mannfolk ser på kvinner og viser fram at vi ser på kvinner fordi (tamtamtaaaaaa!) VI LIKER DAMER! Ikke fordi vi hater damer! Nuff said!
Lugburz 17.11.2014 19:49
Elisabeth: Da burde du vært maskulinist, eller vært med i Men's aright Movement. De ønsker og likestilling mellom begge kjønn.

Eller bare kalle seg en egalitarist, som pr definisjon betyr at alle mennesker skal ha likt utgangspunkt.
Carina 19.11.2014 12:05
NOEN feminister. Ikke alle. Takk. Utover det lo jeg godt.

Woho!
Kvinne på 30 19.11.2014 16:11
Uff, ordet feminisme er ødelagt. Ekstremistfeministene har dratt ordet ned i gjørmen og ødelagt det. Det er blitt et banneord som folk slenger rundt seg i alle debatter, det har mistet sin egentlige mening. Nesten litt som ordet rasist, overbrukt og ødelagt.. Vi feminister får finne oss noe annet å kalle oss. Heller mot egalitarist, men er litt for kynisk og realistisk til å holde fast i den drømmen (alle dele ressursene likt i hele verden? Ikke sjangs for det i helv.. engang så lenge kapitalismen lever). Så jeg må vel da bli likeverdist?

Jeg mistenker at noen av ekstremistfeministene på nettet (som er anonyme) egentlig er fjortisser som sitter på rommet og sprer dritt. Et moderne troll kan man si. For slenger man ut noen håpløst idiotiske påstander og samtidig kaller seg for feminist så får personen garantert mye mer oppmerksomhet enn et vanlig troll.

Hvorfor skal enkelte mennesker ødelegge for andre hele tiden? De gode poengene og gode tiltakene drukner i alt mølet som spys ut av munnen deres. De har skyld i at feminister ikke blir tatt seriøst lenger.

Det hjelper ikke å skape splid mellom kjønnene ved å fordele skyld slik som ekstremfeministene gjør. Det skaper bare en grobunn for hat. Noen av dem er jo helt korka i hodet og totalt ute på jordet. Kan lure på hva som egentlig beveger seg rundt i hodene dems, jeg mistenker luft og hybelkaniner..
Karin 15.02.2015 22:18
VÆR SÅ SNILL PLUKK OPP EN BOK OG LÆR DEG HVA FEMINISME ER FØR DU UTTALER DEG! Takk for meg :)

Skriv en ny kommentar

Kine Berntsen

Kine Berntsen 28, Ullensaker
Medieviter, skribent og generelt klein. kineberntsen@gmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

WidgetsSkeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Design

hits