Sykehus og alderdom!

14.11.2014
16:31

Nå er det skikkelig høst! Frøkna er forkjøla, jeg er forkjøla og i tillegg var jeg innom A-hus igår for å finne ut hvorfor jeg hele livet har gått som en pingvin i motvind og sugd i all verdens idrett. Dette er vel noe jeg kanskje skulle tatt tak i før, men jeg HATER alt som har med legekontorer og sykehus og gjøre. Selv når det kun gjelder beina mine.

Uansett så ringte de meg etter at jeg hadde stått på venteliste i ca ett år og sa at jeg kunne komme fordi en annen pasient hadde meldt avbud. Jeg møtte opp, trippet rundt og ble klemt på. Konklusjonen er at jeg har altfor stramme bånd (?) som gjør at jeg blir fort sliten og at jeg ikke klarer å tøye meg ordentlig. Altså skal jeg opereres. Med narkose, sykehusklær og alt som følger med. Nå er det riktignok en kort prossess, jeg kommer og går samme dag og trenger ikke engang krykker.. Men narkose.. Ikke slipper jeg unna heller.Pysete som jeg er ble jeg tilbudt noe mot nervene mine, men det var jeg også redd så da slapp jeg det. Heldigvis har jeg ei venninne som er lege. Det er alltid godt å kunne henvende seg til henne når jeg er i tvil..

Eller ikke..

 

Etter å ha ringt foreldrene mine, klagd til alle på jobben og merket at sympatien og dramatikken ikke helt var som forventet følte jeg meg bare gammel istedet. Så gammel at beina mine begynner å svikte liksom. På toget hjem tok jeg meg endelig sammen.

 

 

 

 

For å si det mildt, jeg var veldig klar for å komme hjem. Jeg så for meg at Frøkna skulle trøste, klappe og ignorere galskapen min, helt til jeg kom inn døra og kom på hvor jeg har fått alt fra..

  

God helg!

 

 

#sykdom #humor #paint #hvaskjerakine #paint #tegneblogg #tegneserie #hypokondri #ahus

2 kommentarer

Falla Maria 14.11.2014 17:44
Haha, føler med deg! Hadde den samme opplevelsen når jeg dro til legen og ble sendt til legevakta fordi han trodde blindtarmen min var betent. Møtte en klassekamerat på bussen og holdt på å bryte ut i panikk-aktig gråt og var SÅÅ sikker på at jeg kom til å dø. "neida, det er en veldig kjapp og enkel operasjon" smiler han tilbake. Det hjalp ikke, jeg var fortsatt sikker på at jeg kom til å dø. Når jeg kom på sykehuset hadde blindtarmen faktisk sprukket, så jeg måtte inn til hasteoperasjon, og når jeg sitter på det lille, mørke rommet og gjør meg klar begynner jeg å tute som en liten unge, så jenta i nabosenga og venninna hennes måtte komme rundt skilleveggen og trøste meg, enda hun skulle sikkert gjøre noe værre enn å fjerne blindtarmen. Haha.. Jeg overlevde da. Både det og en annen operasjon året etter, og jeg regner med at jeg overlever neste også.
Hege 14.11.2014 21:00
Be om lystgass ;) Funker gull!

Skriv en ny kommentar

Kine Berntsen

Kine Berntsen 28, Ullensaker
Medieviter, skribent og generelt klein. kineberntsen@gmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

WidgetsSkeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Design

hits