Fem skrotinger man møter på flyplassen! (Sponset video)

12.11.2014
13:18

Jeg elsker å reise, noe jeg kjenner ekstra godt på når jeg har vært hjemme for lenge. Det beste jeg vet er å komme meg vekk fra i-landproblematikken og se verden som den egentlig er. Få sprukket boblen vi lever i for å kunne se hvor privilegerte vi er, men samtidig hvor mye vi har å lære fra andre kulturer. Og ingenting er bedre enn å dele slike opplevelser med familie og gode venner! Som Peter så fint forklarer i videoen under.

 

Problemet er bare at man må innom disse flyplassene, ravende med charterturister og halv-alkoholiserte taxfree-shoppere. Her er fem skrotinger man møter på en flyplass enten man vil eller ikke..

 

Hvor kan man sprette en pils klokka 6 på morgenen, etterfulgt av to tequilashots, UTEN at folk ser rart på deg? På flyplassen! Om man allikevel må betale 100 kr for å komme inn på en uteplass, kan man like greit spytte i et par til for en enkeltbillett til Alta. Om man faktisk skal ut å reise, er dette en gyllen anledning for å sette seg inn i en alkoholikers hverdag. God tur!


 

Den uselvstendige

For mange er dette bare en ren myte, men det finnes faktisk en skranke hvor man kan sjekke inn og levere bagasjen helt selv! Allikevel insisterer folk på å stå en time i kø for at en ansatt skal klistre lappen fast på kofferten for dem. Når de har knotet seg gjennom sikkerhetskontrollen kan man finne de samlet rundt informasjonstavlen med ville blikk og svette armer. Det er som regel disse menneskene som er skyld i samtlige forsinkelser på hele terminalen.


 

Smykkeskrinet

I en sikkerhetskontroll er det én enkel regel som gjelder: Du skal gjennom en metalldetektor, ergo fjern alt metall.. Dette er visst veldig vanskelig for enkelte. Om det er første gangen man er ute og flyr så er man unnskyldt, men selv en amøbe på syre kan komme frem til hva den store maskinen foran i køen gjør. Her er det også en egen folkesjanger som venter helt til det er deres tur å gå gjennom før de tar av seg jakka. Det er en egen plass i helvete til slike mennesker.


 

 

Barnefamilien

Selv om de fleste urinstinktene våre tok dukken for mange år siden, sitter vi fortsatt igjen med intuisjonen. Denne rare følelsen som kommer smygende når du ser en småbarnsfamilie på vei til samme fly som deg, med tre byttinger på slep, og på en eller annen måte VET at du vil bli sittende foran dem.  Det skulle finnes en regel som forbød alle med barn under 10 år å fly. Rett og slett av komfortmessige årsaken med tanke på de andre passasjerene. Uansett vil ikke ungen på 11 måneder sitte igjen med det helt store inntrykket av Burma.

 

 

Vaktene

Vaktene som jobber på flyterminalene er ikke fullt like ubrukelige som parkerings- og sentervakter, men de har også sine øyeblikk. Om man syns det er typisk at muslimer og andre utlendinger alltid blir stoppet i sikkerhetskontrollen, har man enda ikke oppdaget sikkerhetsvaktenes «tilfeldige» utplukk av det motsatte kjønn. Man vet jo aldri hva damene har gjemt i bh?en.


 

 

Når man har kommet seg gjennom folkehavet av stressa, desorienterte mennesker med unger og smuglersprit, kan man endelig lene seg tilbake og nyte flyturen på vei til paradis. Så lenge flyverten ikke er en idiot og ungene som sparker i setet ditt klarer å holde seg våkne hele turen selvsagt. Da fortsetter helvetet.. Du har ikke oddsen med deg.

 

 Innlegget inneholder en sponset video.

 

#humor #paint #sas #flyplass #reise #ferie #fly #tur #hvaskjerakine #humorblogg #tegneblogg #tegneserie

1 kommentar

Hilde 12.11.2014 22:04
Du glemte de som helst skal stå oppå baggasjebåndet når baggasjen kommer?.;)

Skriv en ny kommentar

Kine Berntsen

Kine Berntsen 28, Ullensaker
Medieviter, skribent og generelt klein. kineberntsen@gmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

WidgetsSkeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Design

hits