Når hjernen slår seg vrang!

04.11.2014
18:03

Det er noe med å være alene som skremmer meg. Ikke det å være alene i seg selv, jeg elsker faktisk alenetid, men når kvelden sniker seg på og Frøkna jobber sent eller er borte, så får jeg istedet selskap av hjernen min. Og som nevnt FØR er hjernen min en skikkelig drittsekk. Hvordan kan det for eksempel ha seg at jeg våkner om natten og det første som slår meg er at det fint er plass til en voksen person i skapet mitt?!

Jeg får ikke engang sove i fred. For ikke å snakke om å få dusje i fred..

 

 

 Sånn går no dagan. Heldigvis er jeg skjedent alene om kvelden og da aner jeg fred og ingen fare. Og når jeg først finner meg i enerom pleier jeg å se en film for å bryte stillheten. Det hjelper som regel... Men ikke alltid.

 


Det hender jeg også setter med for å nerde litt foran PC'en. Ingenting fjerner angst som å forville seg inn i Youtube sin ville verden av tant og eventyr!

 Når ingenting hjelper og man ikke klarer å slappe av, kan man alltids gå en kveldstur! Man blir god og sliten, samtidig som om den friske luften gjør det enkelt å sove!

 Om man noen gang kommer hjem igjen da selvsagt. Når alt annet feiler kan man jo alltids legge seg i fosterstilling under dyna med alle lysene på og TV'en på full guffe. Selv pleier jeg alltid a ha med laptopen i senga og spille av gamle episoder av Family Guy. Da ordner ting seg.. Helt til mannen i skapet vekker meg igjen da selvsagt.

 

Vær så snill å fortell meg at jeg ikke er alene om dette?

 

#frykt #angst #hjernen #humor #tegneblogg #tegneserie #hvaskjerakine #paint #alenehjemme #ensom #alene #ikkedrepmeg.

10 kommentarer

Lise 04.11.2014 18:50
Du er ikke den eneste altså. ER skikkelig redd for mørket , skikkelig paranoid og snur meg hver meter jeg går for og sikre meg om at jeg er alene der jeg går. haha. TIl tross for at jeg har med lommelykt bare for og få lys der jeg går. selvom det er gatelys der:) Ønsker deg en riktig fin kveld. Stikk gjerne innom bloggen min og legg gjerne igjen en kommentar :)
Anders Svenneby 04.11.2014 18:51
Neida, mange av oss har det sånn, du er IKKE alene (f.eks. har du jo Mannen I Skapet der).
Linda 04.11.2014 21:22
Kjenner meg veldig igjen:)
04.11.2014 22:08
HAHAHA gud som eg ler!
SynLar 04.11.2014 22:38
Du er ikke alene.
Jannicke 07.11.2014 15:36
Har aaaldri skjedd. Hvertfall ikke da jeg gikk igjennom criminal minds fra start til slutt.

I e02s07 er det en tilbakestående mann( http://www.imdb.com/name/nm0586994/?ref_=tt_cl_t8 ) som torturerer og dreper jenter, og på bussen på vei til jobb så jeg plutselig morderen(eller en som var ganske lik hvertfall) i et vindu, glisende. Neste dag satt han der også. Og neste deretter. Fy søøøren, så skummelt! Konkluderte med at fyren likte å se på morgentrafikken, men likevel....
A 08.11.2014 12:23
Du er ikke alene, men jeg er faktisk mer engstelig når Kjæresten er hjemme. Han har funnet ut at det er veldig morsomt å stikke hodet frem fra kjøkkendøren, i knehøyde da selvfølgelig. Så jeg står ved komfyren og aner fred og ingen fare, og så kommer det plutselig en lyd, fra knehøyde, og så kikker jeg ned og der stikker hodet hans frem. Jeg hopper vanligvis en meter opp i luften og skriker høyt. Så når jeg står ved komfyren ser jeg ofte ting som "sniker" seg rundt i knehøyde. Det beste er de gangene jeg roper ut "JEG SER DEG!!!" og så sitter Kjæresten "uskyldig" inne i stuen.
vibeke 09.11.2014 23:17
Kjenner meg igjen ;-)
Lille meg 28.11.2014 20:58
Du er langt fra alene i det.

Er akkurat slik det er her også. Nå som jeg er mor er det litt lettereå sette seg i den "tøffe" rollen da ;)
Robert 12.12.2014 18:33
Hehe, genialt.

Den med dusjen og knirkinga i gangen kjenner jeg meg godt igjen i.

"Du tør å ha øynene lukket altså, selv om det kanskje står en død liten jente med svart, langt hår, rett foran deg?"

:)

Skriv en ny kommentar

Kine Berntsen

Kine Berntsen 28, Ullensaker
Medieviter, skribent og generelt klein. kineberntsen@gmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

WidgetsSkeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Design

hits