4 kostymer som gjør Halloween til en familiefest!

30.10.2014
14:07

Halloween er først og fremst for barna. Eller er det egentlig det? Her er fire tips til hvordan du kan dele gledene!

Ah, halloween! Denne kvelden der det er totalt akseptabelt å la barna motta godteri fra fremmede, helt uten forbehold!

I utgangspunktet er vel Halloween for de yngste, men stadig flere voksne liker å kle seg opp i snuskete utgaver av ting som burde forbli ubesudlet.

Men hvorfor ikke kombinere dette?  I dagens samfunn, der alt går så fort, føler vi alle oss som en del av den gamle sangen til Finn Kalvik (du vet den "aldri ride ranke og vuggesang"). Men knasking og kneping sammen med unga gir en gyllen anledning til litt bonding for realz.

Så er det eneste problemet - hva skal man kle seg ut som, for virkelig å sette preg på dagen, både for deg selv, barna og nabolaget? Vi har tenkt for deg, og dette er det vi kom frem til:

 

Slutty Kitty og kattungeFor alenemødre er dette en flott anledning til å sjekke sivilstatus til samtlige menn i området. I tillegg får man jo vist frem seg selv og avkommet. Hvorfor er det kun ungjentene som skal kunne kle seg ekstra vampete?

 

Tårnfrid 2.0


Er du fornøyd med livet ditt? Skulle du kanskje ønske at ting var annerledes? For eksempel at du ikke ble gravid på videregående med en mann som viste seg å være en notorisk utro sosiopat med sans for hjemmebrent og trekkspill? Vel i dag er dagen for å slippe seg løs og være hvem du vil!


Fattig historiker


Ikke alle har råd til å punge ut for dyre kostymer hver bidige Halloween. Hvorfor ikke la barten og hårtapet komme deg til gode i år? En tur innom Fretex, litt filt og en pysj er alt som trengs for et troverdig kostyme som ikke bare er moro, men også undervisende. Lek og lær som de sier!

 

Kristenskrømten

 


 

Der kvinner velger å kle av seg, har også menn behov for å kanalisere sin indre gris på Halloween. Dette gjøres ofte i form av prestekrager og munkekapper. Hvor kult hadde det ikke vært å hatt en liten gutt i bånd kombinert med dette kostymet? Ikke veldig, mener barnevernet..

 

Kan også leses på pondus.no i en litt mer sensurert utgave.

 

#humor #halloween #hvaskjerakine #pondus #liste #tegneblogg #tegneserie #høytid #kostyme #barn #moro

3 kommentarer

Geriatriks 30.10.2014 16:40
Hehehehe....
Fanny Potter 30.10.2014 19:31
Har ikke vært innom bloggen din på lenge, glemte den bort mens jeg hadde bloggpause, men nå kom jeg plutselig på hvorfor jeg leste den fast - herregud jeg ler så mye.
Elisabeth, Innerst i veien 30.10.2014 20:45
Ha ha ha, fantastisk. Satser på voksenvarianten uten kostyme; Hallo vin.

Skriv en ny kommentar

Kine Berntsen

Kine Berntsen 28, Ullensaker
Medieviter, skribent og generelt klein. kineberntsen@gmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

WidgetsSkeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive

Design

hits